![]() Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego |
|
Szanowni Państwo, Nazywam się Jean Bos. Jestem kucharzem. W swojej wieloletniej karierze miałem możność przygotowywania frykasów na stoły koronowanych głów, książąt, gwiazd show businessu i innych vipów. Ale to już wiecie. Skoro weszliście na tę stronę, to znaczy, że dotarł do Was mój list albo ktoś – przyjaciel lub wróg :)) - powiedział Wam o niej. Idźmy więc dalej. Od lat frapuje mnie kuchnia molekularna. To nowy, ale coraz popularniejszy trend
w gastro-nomii. Liczba sympatyków gotowych podjąć próbę opanowania tej sztuki przyrządzania potraw, sukcesywnie wzrasta. Gotowanie według zasad kuchni molekularnej to spotkanie magii z nauką. Wy staniecie się czarodziejami smaków, Wasi klienci – wrócą
do Kariny dzieciństwa: rozkoszy podniebienia, niespodzianki na talerzu. Serdecznie zapraszam, Jean Bos
|
|
![]() BIURO PROJEKTU: ul. Fredry 1, 85-057 Bydgoszcz, tel./fax 52 321 21 21, email: szkolenia@dolcevita.in |