Kuchnia Przyszłości - logotypy - Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
 

Szanowni Państwo,

Nazywam się Jean Bos. Jestem kucharzem. W swojej wieloletniej karierze miałem możność przygotowywania frykasów na stoły koronowanych głów, książąt, gwiazd show businessu
i innych vipów.

Ale to już wiecie. Skoro weszliście na tę stronę, to znaczy, że dotarł do Was mój list albo ktoś – przyjaciel lub wróg :)) - powiedział Wam o niej.

Idźmy więc dalej.

Od lat frapuje mnie kuchnia molekularna. To nowy, ale coraz popularniejszy trend w gastro-nomii. Liczba sympatyków gotowych podjąć próbę opanowania tej sztuki przyrządzania potraw, sukcesywnie wzrasta. Gotowanie według zasad kuchni molekularnej to spotkanie magii z nauką. Wy staniecie się czarodziejami smaków, Wasi klienci – wrócą do Kariny dzieciństwa: rozkoszy podniebienia, niespodzianki na talerzu.

Potrawy molekularne otwierają nas na nowe światy smaków, aromatów. Dzieła tej magicznej kuchni są tak zachwycające, że można je wystawiać w najlepszych galeriach sztuki. Jest to kuchnia bazująca wyłącznie na naturalnych produktach.

Zapraszam do restauracji Dolce Vita w Bydgoszczy, aby nie tylko spróbować dań kuchni Molekularnej. Tylko tutaj możecie wziąć udział w moich elitarnych warsztatach.

Dzięki środkom z Unii Europejskiej rozpoczynam szkolenie dla zawodowców. Podczas sześciu dni zapoznam uczestników z technikami kuchni molekularnej oraz dodatkowo z zasadami slow food.

Przeczytaj program, terminarz szkoleń, regulamin uczestnictwa i wzór umowy.

Nie czekaj. Już teraz prześlij mailem formularz zgłoszenia. O uczestnictwie decyduje przecież kolejność zgłoszeń.

Po weryfikacji kandydatów, biuro projektu przygotuje stosowną umowę.

Terminy warsztatów oraz wszystkie niezbędne szczegóły będą dostępne na naszej stronie
po zamknięciu listy uczestników

Dodatkowe informacje uzyskasz pod numerem telefonu 52 321 21 21

Serdecznie zapraszam,

Jean Bos

 

do góry  |  do strony głównej



Logo projektu Kuchnia Przyszłości prowadzonego przez restauracje Dolce Vita z Bydgoszczy i finansowanego ze środków unijnych.


BIURO PROJEKTU: ul. Fredry 1, 85-057 Bydgoszcz, tel./fax 52 321 21 21,
email: szkolenia@dolcevita.in

Link do strony programu Link do strony programu