Przystawki
Bruschetta z pomidorami
Cielęcina w sosie z tuńczyka Makarony
Penne z pikantnym sosem pomidorowym
Tortelloni w sosie śmietanowym z szynką Danie główne
Smażony filet z soli w sosie kurkowym
Filet z kurczaka z serem pecorino i szynką
parmeńską z sosem pomarańczowym
Marchewka smażona z miętą
Zapiekane szparagi
Ziemniaki pieczone z rozmarynem
Ziemniaki smażone w karmelu
Dzbanek wody mineralnej z cytryną
Romeo and Juliet Dinner for two
130,00
Starters
Toasted bread with olive oil, garlic, tomatoes,
fresh basil and mozzarella
Veal slices in tuna sauce Pasta
Penne with tomato sauce, chilly and basil
Dumplings stuffed with meat in a cream sauce
with ham Main Course
Sola filet in chanterelles sauce
Chicken breast with pecorino cheese and Parma
ham in an orange sauce
Minted carrot
Gratin asparagus
Potatoes roasted with rosemary
Caramel potatoes
Jag of mineral water with lemon
Dolce Vita Dla czterech osób
290,00
Przystawki
Bruschetta z pomidorami
Cielęcina w sosie z tuńczyka
Szynka parmeńska z melonem Makarony
Penne z pikantnym sosem pomidorowym
Gnocchi szpinakowe z sosem gorgonzola
Farfalle z owocami morza Danie główne
Szaszłyk z krewetek i winogron
Kalmary panierowane
Kurczak faszerowany szpinakiem w sosie pieczarkowym
Pieczeń wieprzowa z sosem rozmarynowym
Marchewka smażona z miętą
Mieszanka sałat
Ziemniaki pieczone z rozmarynem
Ziemniaki smażone w karmelu
Dzbanek wody mineralnej z cytryną
Butelka czerwonego wina
Dolce Vita Dinner for four
290,00
Starters
Toasted bread with olive oil, garlic, tomatoes,
fresh basil and mozzarella
Veal slices in tuna sauce
Parma ham with melon Pasta
Penne with tomato sauce, chilly and basil
Potato-spinach dumplings in gorgonzola sauce
Farfalle with seafruit Main Course
Grilled shrimps with grapes and rice in
a cream sauce
Breaded squid rings
Chicken breast stuffed with spinach in
mushroom sauce
Roasted pork tenderloin with rosemary
Minted carrot
Salad mix
Potatoes roasted with rosemary
Caramel potatoes
Jag of mineral water with lemon
Bottle of red wine